Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-27@06:58:49 GMT

جواب چالش اینستاگرامی «اسم پسر با ق داریم»

تاریخ انتشار: ۱۱ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۲۰۹۷۱

جواب چالش اینستاگرامی «اسم پسر با ق داریم»

در روزهای گذشته چالشی در اینستاگرام رواج پیدا کرده است که طی آن باید به این سوال پاسخ بدهید که «آیا اسم پسر با ق داریم؟» و اگر به سوال اشتباه پاسخ داده شد، این سوال را در صفحه خودتان مطرح کنید و اسم فردی را که به او باخته اید هم ذکر کنید.

جواب این چالش ساده و کوتاه ساده است: بله!

 

اما اگر دانستن اسامی پسرانه با حرف «قاف» جذاب است، می توانید نگاهی به فهرست زیر داشته باشید:

  قادر قادر اسم پسرانه است، معنی قادر: (عربی) ۱- دارای قدرت، توانا؛ ۲- از نام‌ها و صفات خداوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


قاسم قاسم اسم پسرانه است، معنی قاسم: (عربی) ۱- (در قدیم) بخش کننده، مقسم؛ ۲- (اَعلام) ۱) قاسم ابن حسن: [حدود ۴۴-۶۱ قمری]فرزند امام حسن (ع) و از نخستین یاران امام حسین (ع) که در واقعه‌ی کربلا شهید شد؛ ۲) نام یکی از فرزندان پیامبر اسلام (ص).

قانع قانع اسم پسرانه است، معنی قانع: (عربی) ۱- آن که به دارایی خود یا آنچه در اختیار دارد، راضی است و بسنده میکند، قناعت کننده، خرسند؛ ۲- راضی و خرسند از جواب یا از سخنی که شنیده است، مُجاب.

قائد قائد اسم پسرانه است، معنی قائد: (عربی) ۱- آن که جمعی از مردم را رهبری میکند، رهبر، پیش رو، پیشوا؛ ۲- (در قدیم) رئیس قافله، کاروان سالار؛ ۳- (در قدیم) (در نجوم) نام ستاره‌ای در انتهای دُم صورت فلکی دُب اکبر.

قائم قائم اسم پسرانه است، معنی قائم: (عربی) ۱- ایستاده، به حالت عمودی قرار گرفته؛ ۲- (در ادیان) لقب امام دوازدهم شیعیان که غایب است (عج)؛ ۳- (در قدیم) اقامه کنندهی حق، برپادارندهی دین؛ ۴- (به مجاز) قدرتمند و با اراده؛ ۵- (اَعلام) ۱) دومین خلیفهی فاطمی مغرب [۳۲۲-۳۳۴ قمری]، لشکر کشی او به کرانه‌های فرانسه، ایتالیا و اسکندریه توفیقی نداشت؛ ۲) خلیفهی عباسی [۴۲۲-۴۶۷ قمری]، که در زمان او بساسیری در بغداد قیام کرد. طغرل سلجوقی به دعوت خلیفه به بغداد رفت و قیام را سرکوب کرد [۴۵۰ هجری].

قباد قباد اسم پسرانه است، معنی قباد: ۱- محبوب، شاه محبوب، سرور گرامی؛ ۲- (اَعلام) ۱) (در شاهنامه) پهلوان ایرانی، پسر کاوه و برادر قارِن، که به دست پهلوانی تورانی کشته شد؛ ۲) (در شاهنامه) (= کیقباد) شاه داستانی ایران، نخستین شاه از سلسلهی کیانیان و از تبار فریدون، که در البرزکوه به سر می‌برد. زال پس از مرگ گرشاسپ، رستم را به جستجوی او فرستاد و او را به پادشاهی خواند. او صد سال پادشاهی کرد و پایتختش شهر استخر بود؛ ۳) نام دو تن از شاهان ساسانی ایران. قباد اول: شاه [۴۸۸-۴۹۴؛ ۴۹۸-۵۳۱ میلادی]، که پس از خلع بلاش از سوی بزرگان ایران به شاهی برداشته شد. در زمان او مزدک ظهور کرد و قباد آیین او را پذیرفت. در نتیجه بزرگان او را خلع و زندانی کردند [۵۹۴ میلادی]. او پس از مدتی از زندان گریخت و با کمک هپتالیان به سلطنت بازگشت [۵۹۸ میلادی]و این بار به تدریج از مزدکیان دور شد و سرانجام به یاری پسرش انوشیروان به قتل عام مزدکیان پرداخت. [۵۲۹ میلادی]. قباد دوم، معروف به شیرویه: شاه [۶۲۸ میلادی]، که پدرش خسرو پرویز را همراه با ۱۷ تن از برادران خودش کشت و پس از ۶ ماه سلطنت بر اثر مسمومیت کشته شد.

قدرت قدرت اسم پسرانه است، معنی قدرت: (عربی) ۱- توانایی، توان، سلطه و نفوذ؛ ۲- (در فلسفه قدیم) توانایی ویژهی موجود زنده که با آن از روی قصد و اراده عملی را انجام میدهد یا ترک میکند.

قدرت الله قدرت الله اسم پسرانه است، معنی قدرت الله: (عربی) قدرت خداوند.

قدوس قدوس اسم پسرانه است، معنی قدوس: (عربی) (در قدیم) ۱- پاک و منزه؛ ۲- از نام‌ها و صفات خداوند.

قدیر قدیر اسم پسرانه است، معنی قدیر: (عربی) ۱- (در قدیم) توانا، قادر؛ ۲- از نام‌ها و صفات خداوند.

قطب الدین قطب الدین اسم پسرانه است، معنی قطب الدین: (عربی) ۱- محور آیین و کیش؛ ۲- (اَعلام) ۱) قطب الدین شیرازی: (= محمود ابن مسعود) [۶۳۴-۷۱۰ قمری]دانشمند و حکیم ایرانی، شاگرد خواجه نصیر الدین طوسی و استاد کمال الدین فارسی. سفر‌های زیادی کرد. پیدایش رنگین کمان را توضیح داد. بر قانون ابن سینا و حکمت اشراق سهروردی شرح نوشت. تحریر اصول اقلیدس خواجه نصیرالدین طوسی را به فارسی به نام دُرَةالتّاج، تألیف کرد و کتاب‌های نَهایَتُ الاِدراک و تُحفهی شاهی را در نجوم نوشت؛ ۲) قطب الدین رازی: (= محمّدابن محمّد) [قرن ۸ هجری]حکیم ایرانی، که در دمشق سکونت داشت، مؤلف کتاب محاکمات به عربی، در مقایسهی شرح نصیرالدین طوسی و شرح فخر رازی بر کتاب اشارات ابن سینا و شرح شمسیه؛ ۳) قطب الدین شاهجهان: آخرین امیر قراختایی کرمان [۷۰۲-۷۰۳ قمری]، که از سوی الجایتو ایلخان مغول معزول شد؛ ۴) قطب الدین مبارکشاه: آخرین شاه دهلی [۷۱۶-۷۲۰ قمری]از سلسله خلجی، که به دست غلام محبوبش کشته شد و او را هم چند ماه بعد غیاث الدین تغلق کشت. ۵) قطب الدین آیبک: [قرن ۶ و ۷ هجری]امیر ترک، که از سوی معزّالدین محمّد سام امیر سلسلهی آل شنسب، حکومت متصرفات او را در هند به دست گرفت [۵۹۲ هجری]و سپس بدائون، قنوج و قلعه کالنجر را تسخیر کرد و پس از کشته شدن معزّالدین [۶۰۲ هجری]، مرکز حکومتش را از دهلی به لاهور منتقل کرد.   قلی: (ترکی) ترکیبی است از قل به معنی غلام + «ی » علامت اضافه : محمد قلی ، عباسقلی ، حسنقلی .

قمرالزمان قمرالزمان اسم پسرانه است، معنی قمرالزمان: (عربی) ۱- ماه دوران؛ ۲- (اَعلام) نام یکی از اشخاص هزار و یک شب (الف لیله ولیله).

قوام قوام اسم پسرانه است، معنی قوام: (عربی) استواری، استحکام.

قوام الدین قوام الدین اسم پسرانه است، معنی قوام الدین: (عربی) ۱- موجب استواری و استحکام دین؛ ۲- (اَعلام) نام چند تن اشخاص در تاریخ.

قهار قهار اسم پسرانه است، معنی قهار: (عربی) ۱- نیرومند، پر زور؛ ۲- (در قدیم) سلطه گر و غالب و چیره؛ ۳- از نام‌ها و صفات خداوند.

قهرمان قهرمان اسم پسرانه است، معنی قهرمان: (معرب پهلوان)، ۱- آن که در کار دشوار و مهمی مثل ورزش یا جنگ تلاش زیادی کرده و به شهرت رسیده است؛ ۲- پهلوان؛ ۳- دلاور؛ ۴- (در قدیم) نگهبان و محافظ.

قَیس قَیس اسم پسرانه است، معنی قَیس: (عربی) ۱- با خودنمائی و برازندگی راه رفتن، سختی، اندازه کردن، چیزی را به چیزی قیاس و اندازه نمودن؛ ۲- (اَعلام) ۱) قیس ابن سعد انصاری: [قرن اول هجری]از اصحاب پیامبر اسلام (ص)؛ ۲) قیس ابن مسهر صیداوی [قرن اول هجری]از یاران امام حسین (ع) که توسط ابن زیاد دستگیر و به شهادت رسید؛ ۳) قیس ابن مُلَوَّح عامری [قرن اول هجری]ملقب به مجنون: شاعر عرب عصر اموی، که عشق او به لیلی موضوع داستان‌های فراوانی در ادبیات عربی و فارسی بوده است.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: اسم پسر با ق چالش اینستاگرام اسم پسرانه قطب الدین کشته شد معنی ق ا علام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۲۰۹۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقویم و اوقات شرعی شنبه ۸ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ به افق قم

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم، اوقات شرعی شنبه ۸ اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۳ هجری شمسی برابر ۱۸ شوال ۱۴۴۵ هجری قمری و ۲۷ آوریل ۲۰۲۴ میلادی به شرح زیر است:

اذان صبح: ۰۳:۵۰ دقیقه
طلوع آفتاب: ۰۵:۲۰ دقیقه
اذان ظهر: ۱۲:۰۴ دقیقه
غروب آفتاب: ۱۸:۴۸ دقیقه
اذان مغرب: ۱۹:۰۷ دقیقه
نیمه شب: ۲۳:۱۸ دقیقه

دیگر خبرها

  • (عکس) پیام اینستاگرامی و احساسی وحید امیری پس از حذف پرسپولیس
  • تقویم و اوقات شرعی شنبه ۸ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ به افق قم
  • فال حافظ امروز شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ با معنی و تفسیر
  • طرح گرافیکی معنی‌دار در لاین‌آپ پرسپولیس
  • دیپلمات سابق آمریکایی: کابینه اسرائیل روانی است
  • فال حافظ امروز جمعه ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ با معنی و تفسیر
  • عکس| جدیدترین پست اینستاگرامی بهنوش طباطبایی در حرم امام رضا(ع)
  • (عکس) استوری اینستاگرامی اوسمار برای محمدحسین میثاقی
  • فال حافظ امروز پنج شنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ با معنی و تفسیر
  • بازداشت ۱۸ کلاهبردار کنکوری / فروش سوالات در ۲۰ کانال و گروه تلگرامی و صفحه اینستاگرامی